Dritherima të Zemres
Lutja e muajit Sha`ban Imam Ali a.s.
Lutja e mëngjesit (Dua es-Sabah) Imam Ali (a.s)
Du'aja e 'Arafatit © dielli.net
Poezi Mistike Mensur Halaxhi
Në lavdërim të Zotit dhe bekim të Pejgamberit të Tij I Imam Ali ibn al-Husayn Zayn al-Abideen (a.s.)
Në lavdërim të Zotit dhe bekim të Pejgamberit të Tij II Imam Ali ibn al-Husayn Zayn al-Abideen (a.s.)a
Në lavdërim të Zotit dhe bekim të Pejgamberit të Tij III Imam Ali ibn al-Husayn Zayn al-Abideen (a.s.)
Aspektet shpirtërore të Haxhxhit Imam Zejnul-′Abidini a.s.
303 Thënie të Imam Aliut a.s. Hafiz Ali Korça
Lutja e Imam Zejnul 'Abidinit në Lamtumirë të Muajit të Ramazanit Imam Zejnul ′Abidini a.s.
Lutja e Imam Zejnul 'Abidinit me rastin e ardhjes së Ramazanit Imam Zejnul ′Abidini a.s.
Du′atë për çdo ditë të Ramazanit përgaditi. Edin Q. Lohja
Poezi Sufiste Mexhid Yvejsi
Dua'i Kumejl Imam Ali a.s.
Ëndërime Naim Frashëri
Grimca Urtie Edin Q. Lohja
Letër Birit Imam Homeini r.a.
Letra e Imam Aliut a.s dërguar djalit të tij Hasanit Imam Ali a.s.
Lutje Mustafa Çamaran
Rëfime shpirtërore Murteda Mutahari
Rubairat e Omer Hajamit Poezi
Shpata në Lulishte Abdylazis Islami
Vepra 09 Sami Frashëri
Vepra 10 Sami Frashëri
Vepra 11 Sami Frashëri
Zero të panumërta para njëshit dr. Ali Sheriati
Ghadir Khumm © dielli.net
Edebu's-Suluk: Trajtesë mbi Udhëtimin Shpirtëror Shejh Nexhm ed-Din Kubra